Sivut

perjantai 31. heinäkuuta 2015

Värit häihin

En ole ikinä kuvitellut omia häitäni ja sen vuoksi en ole tajunnut että häihin olisi hyvä valita joku tietty teema. Useiden hääblogien selailun ja työkaverien kertomusten seurauksena, olen vakuuttunut että mekin tarvitsemme häihin teemavärit. Selailin Pinterestiä ja totesin ettei valinta ole helppo. Sulhanen (joka on häidemme pääorganisoija) pitää lähestulkoon kaikista väreistä, joten valinta jää luultavasti minun vastuulle.
 
Hääpaikkamme lähellä kasvaa paljon luonnonkukkia ja etenkin kesäkuun loppupuolella lupiinit ovat täydessä kukassa. Haluaisin kovasti hyödyntää niitä somistuksessa jonkun valkoisen kukkalajikkeen kanssa. Jos onnistuisimme löytämään mahdollisimman sinertäviä ja vaaleita lupiineja, voisi The Perfect Palette- nettisivuilta löytämäni "dusty blue"-teema olla kohdallaan. Ihastuin sinisen ja kullan yhdistelmään ja luulen että mukaan saattaisi sopia kontrastiksi häivähdys korallinpunaistakin.
 
 
Pidän askartelusta ja näpertelystä silloin kun siihen on kunnolla aikaa. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että melkein kaikki somisteet ja yksityiskohdat voi ostaa ebayn tai etsyn kautta. Tuotteet tulevat kaiken lisäksi usein halvemmaksi kuin tarvittavat askartelu tarvikkeet. Olen myös liittynyt pariin hääkirppis-ryhmään Facebookissa, joista löytyy vaikka mitä hääpuvuista somisteisiin. Facebookin kirppismaailma on raadollinen paikka itseni kaltaiselle jahkailijalle. Ostopäätös on tehtävä sekunneissa, koska myynti-ilmoitukset keräävät hetkessä huiman ostajajonon.
 
Jos päädymme valitsemaan teemaväreiksi ylläolevat sävyt, toivoisin että teema näkyisi myös kutsuissamme. Haluaisin mahdollisimman yksinkertaiset ja graafiset kutsukortit. Vaikka pidänkin pitsistä ja haluaisin sitä hääpukuuni, en kuitenkaan halua kortteihimme perinteistä prinsessatyyliä. Sulhanen osaa käyttää InDesignia ja uskon että hänellä on myös hyviä ideoita kutsuja varten. Vaikka blogini perusteella voisi kuvitella, että minä määrään häiden tyylin, on totuus toinen. Naimisiinmeno ja häät ovat avomiehelleni huomattavasti selkeämpi juttu kuin itselleni. Hän on aina tiennyt että haluaa kunnon kirkkohäät ja alkoi oman hääbloginsa kirjoittamisen jo ennen kuin itse aloitin. Hänellä oli myös selkeä visio monesta yksityiskohdasta, esim. juhlapaikasta ja ruuasta. Erityisen hienoa on että hänen bestmanit ovat myös ihan huipputyyppejä ja he ovat myös innoissaan mukana suunnittelutyössä. Mikä parasta, tämän ansiosta uskalsin hyvällä omalla tunnolla valtuuttaa itselleni vain yhden kaason.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti